SMARTKEYP WEBSHOP

Bedste alternativ til mærkevare

Hvorfor skal du lige valge os?

Det, der adskiller Smartverk fra andre firmaer i samme branche, er ikke blot kvaliteten af den reparation du får udført, men også vores priser, som er Færøernes absolut skarpeste – Endvidere gør vores mange års ekspertise og erfaring inden for området, at vi med vores over 50.000 udførte reparationer, kan kalde os for Færøernes bedste smartphone og tablet reparatør. Vi reparerer alt fra Apple, Samsung, Huawei, LG, Nokia, One+, Sony, Google, Microsoft og mange mere.

Det betyder for dig som kunde, at du er sikker på, at kvaliteten af den udførte reparation er helt i top, eftersom alle vores in-house værksteder er ESD-sikret, samt at vi kun benytter reservedele af original (OEM) kvalitet til reparation af din iPhone, iPad eller smartphone og tablet. Vores ekspeditionstider er hurtige og effektive, og servicen er i top. Det er også mulighed for afhenting og levering efter nærmere aftale. 

At vælge et værksted til reparation af din iPhone, iPad eller smartphone og tablet, er et meget vigtigt valg. Det er en tillidssag. Vi, hos Smartverk lægger stor vægt på sikkerhed og kunde tilfredshed, hvor vi ikke er tilfredse før kunden er. Vi ved, hvor vigtig sikkerheden er i forbindelse med en reparation, eftersom ens smartphone indeholder vigtig data. Vi har meget stort fokus på kvaliteten af reparationen og har på vores værksteder en meget lav fejlrate, og høj kundetilfredshed, som også kan ses på vores facebook-side med 5 stjerner ud af 5.

Om os

KORT OM SMARTVERK & SMARTKEYP

SMARTKEYP ER NAVNET PÅ SMARTVERKS NYE WEBSHOP

Smartverk blev etableret i 2014. Vores primer tjeneste har været alle slags reparationer af elektronik. Men vi ønsker at stræber efter at udvide vores produkter og tjenester, til at blive centrale i vores kunders hverdag. Med at vokse om produktsortiment hver eneste dag. Smartverk sælger kvalitets tilbehør til smartphone, tablet og computere. Vi sælger også smart kvalitets tilbehør til husholdet, så du får en billigere daglig-dag.

Smartverk er i stor udvikling og har vi central lager i Europa, så du som kunde kan få bestillingsvarer hurtigere en nogensinde. Det vil sige, at vi har også lager på Færøerne, som også giver dig muligheden for at få varen indenfor 72 timer. Ønsker du at få varen udleveret før 72 timer, så har du selv mulighed for afhentning af varen  i vores butik i Eysturoy. Nederest på siden er oplysning om vores beliggenhed & rutevejledning. 

Beliggenhed

Smartkeyp har et fysisk lager på Færøerne og et central-lager i Europa. Vi sender rundt om hele landet, også har du mulighed for at afhente varen i vores åbningstider.

Heiðavegur 15

600 Saltangará / Runavík

Afhentning

Mandag — Fredag

10:00 — 18:00

Lørdag

Lukket 

Søndag

Lukket